Fiestas

PORRAT DE SANT BLAI

Durant el dia 3 de febrer se celebra al Ràfol de Salem el Porrat en honor a Sant Blai, amb la representació del miracle de Sant Blai el diumenge anterior a la festivitat.

Es reparteix el pa beneït a totes les persones que assisteixen a la localitat després de la Missa, durant el dia es canten els goigs en ​​honor a Sant Blai. Així com, es realitzen diverses activitats, exposicions, tallers, jocs, mercat medival...

FESTES PATRONALS                       

Les festes patronals del Ràfol de Salem tenen inici la primera setmana d’Agost. Aquestes festes es celebren en honor al Diví Salvador. Les festes del Ràfol de Salem dediquen cada dia a un motiu distint, com la festivitat dels jubilats en honor a Sant Tomás; la festivitat dels joves en honor a la divina Aurora i divina Pastora; i la festivitat del Diví Salvador que se celebra el dia 6 d’Agost.

A més, les festes estan animades amb activitats per a tota la població com tallers, teatres i orquestra per la nit. També es donen actes tradicionals com concerts de dolçainers i tabaleters, concerts de bandes de música, passacarrers, sopars al carrer, despertaes, processons en honor als crists i al patró, concursos deportius, etc. A més a més, la setmana anterior a les festes hi ha un concurs de Paelles. I molt típic en totes les poblacions valencianes, són els castells de focs d’artifici per la nit.

  • Imagen
    Imagen
  • Imagen
    Imagen
  • Imagen
    Imagen

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31